E-FLY Nova II Prime 36V Sort

11.499 DKK

E-Fly er blandt de bedst sælgende el cykler i Danmark og specielt Nova har været en stor succes, specielt takket være en overkommelig pris og solide komponenter. Dette har samlet set gjort Nova til en elcykel der kan matche de flestes behov for en elcykel til hverdagens transport. Så skal du bruge en el-cykel til at kunne komme let og ubesværet rundt i dagligdagen kan du roligt vælge E-Fly Nova II Prime.

Med 36V el system og 10,4Ah batteri er der power til bakkerne og kapacitet til køreture optil 60km afhængig af terræn og kørestil. Med sin oprejste kørestilling opnår du en fantastisk komfort på dine cykelture. 7-indvendige Shimano Nexus gear og en fodbremse samt en håndbremse for giver dig stor alsidighed i forhold til, at komme rundt i det ganske Danske land. Og med de kraftige 700*35c dæk bibeholdes stabiliteten selv om du kører på grusstier mm. mens den med sine kraftig punkterings resistente indlæg giver dig den bedste mulige beskyttelse mod punkteringer. På den måde er du bedste muligt sikret en elcykel der står klar morgen efter morgen når du skal på arbejde.

Husk at vi renovere og laver batterier til langt de fleste elcykler, så vi laver helt sikkert også batteri til din elcykel. Vi laver også elcykel batterier til elladcykel. – Se renoveret batterier også👍

  • 47
  • 50
Ryd
Varenummer (SKU): 36118031007 Kategorier: ,