[vc_row][vc_column][vc_column_text font_size=”15″]Batterieksperterne.dk er et mindre firma i Faxe som bla. reparere og renovere batterier til elcykler.

Vi laver selv en batteri pakke, som passer i alle elcykel batterier på det danske marked, vi erstatter den gamle batteri pakke i dit elcykel batteri. Vi sætter vores nye celler din batterikasse samtidig med at vi udskifter elektroniken i dit elcykel batteri.

Vi bruger de bedste batterier som primært er Panasonic, det er den bedste battericelle på markedet, som vi køber direkte fra producenten, så din batteri pakke altid er med helt friske celler.

Vi er specialister i elcykler, og reparerer langt de fleste mærker på vores eget værksted i Faxe. Vi har testudstyr til diagnosticering af din elcykel når den fejler. Hos Batterieksperterne.dk finder du ekspertisen og den nødvendige viden, som du ikke finder andre steder, elcykel reparation så er du kommet til den rette.

Vi er en del af cykelbutikkerne.dk så vi har et stort netværk og viden omkring alle slags elcykler, vi både sælger og servicere alle slags alm. cykler, elcykler, speciel cykler, elladcykel m.m. på eget værksted i alle butikkerne.

Hellested cykelforretning

Faxe Cykelforretning

 

Vi kan levere alt i tøj og udstyr til svømning, cykling, løb og triatlon – Besøg Sportskompagniet.dk[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]